VASTUULLISUUS 

EETTISYYS JA VASTUULLISUUS

Eettisyys -ja vastuullisuusasiat ovat Flying Carpetille erittäin tärkeitä. Olemme valinneet tarkkaan yhteistyökumppanimme ja materiaalit joita käytämme tuotteissamme. Kaikki matot kudotaan eettisissä ja valvotuissa olosuhteissa.

EKOLOGISET LUONNONMATERIAALIT

Lähes kaikki valikoimamme matot on valmistettu luonnonmateriaaleista, pääosin villasta ja kierrätetystä puuvillasta. Luonnonmateriaalit matoissa ovat ekologinen ja pitkäikäinen valinta. Käytämme laadukkaita materiaaleja kuten mm. Uudesta-Seelannin villaa joka on mulesing vapaata.


YLPEITÄ KOTIMAISISTA MATOISTA JA SUOMALAISESTA KÄSITYÖSTÄ

Kotimaisuus on meille tärkeä arvo. Siksi valmistamme matot laadukkaista materiaaleista. Ne eivät ainoastaan luo kodikasta ilmapiiriä, vaan tukevat myös suomalaista käsityötä ja työllisyyttä. Kotimaisien mattojenkysyntä on kovassa kasvussa. Flying Carpet tukee ja ylpeänä suomalaista käsityötä ja tuo työtä Suomeen.  

Flying Carpetin valikoimasta löydät laadukkaat ja aidosti kotimaiset matot , jotka kudotaan aina asiakkaan tarpeisiin Suomessa täysin käsityönä.  Valikoimamme matoissa käytetään täysin uutta kudetta  kierrätyspuuvillasta, joka saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. 

Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä, vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.  Tämä mahdollistaa matolle laadukkaan ja ekologisen materiaalin.  Puuvillakuteellamme on OEKO-TEX® STANDARD sertifikaatti joka on maailman johtava terveysmerkintä tekstiileille.

OEKO-TEX®-merkintä tarkoittaa, että tuotteet on testattu , etteivät ne sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja ja väriaineita. 

Tilaa oma kotimainen käsinkudottu matto nyt ja koe suomalaista käsityötä parhaimmillaan. Takaamme helpon tilausprosessin ja nopean toimituksen suoraan kotiovellesi. Olemme täällä sinua varten info@flyingcarpet.fi

CARE & FAIR

Care & Fair on järjestö, joka taistelee lapsityövoimaa vastaan Intiassa.

Intiasta saapuvilla matoilla on CARE & FAIR sinetti joka parantaa perheiden oloja Intiassa rakentamalla ja ylläpitämällä päiväkoteja, kouluja ja sairaaloita. Flying Carpet ei hyväksy lapsityövoiman käyttöä eri toimittajilta tai alihankkijoilta.

Lisätietoa ohjelmasta voit lukea alla olevasta linkistä.