BLOCKO DESIGN - RAKASTAMME PUHTAITA PINTOJA

Antibakteerinen ja akustinen tila BLOCKO tarjoaa turvallisen ja puhtaan kohtaamispaikan kaikkiin julkisiin tiloihin, jossa halutaan vähentää infektioita Esimerkiksi. pankit, ravintolat, sairaalat, apteekit, kaupat , hotellit tai lentokentät.

Skandinaavinen muotoilu, Suomalainen puu ja käsityö sekä ajattomat kestävät materiaalit viimeistelevät BlockO:n ainutlaatuisen Designin. Tässä akustisissa tilassa kulkevat käsi kädessä toiminallisuus, esteettisyys ja ekologisuus. BlockO akustinen loungeryhmä soveltuu täydellisesti julkisten tilojen sisustukseen. BlockO auttaa vähentämään ympäröivää melua sekä häiriötekijöitä jotta pystyt keskittymään siihen mikä on Sinulle tärkeää.

Suunnittelun lähtökohtana on ollut luonto ja metsät. Motivaationa on suojella ja säilyttää luontoa ja luonnonvaroja. Käyttämämme materiaalit on 100% kierrätettävissä. Äänieristyksen ja hyvän akustiikan tiloihin luo laadukas villahuopa. Alhaiset päästöt , ekologinen logistiikka ja vaivaton asennus tarkoittaa, että voit nauttia Blocon kauneudesta ja Skandinaavista Designista kuormittamatta maapallon luonnonvaroja. 

Ominaisuudet:

  1. Valaistus: Antibakteerinen valaistus, Patentoitu Fotonidesifiointi valaistus.
  2. Fotokatalyyttinen pinnoite tuhoaa bakteerit ja virukset pinnoilta täysin luonnollisesti ilman kemikaaleja ja vähentävät samalla sairastumisriskiä ja kosketuspintojen kautta tarttuvia viruksia.

Lisätiedot ja projektimyynti , kysy tarjous! info@flyingcarpet.fi

Lisätiedot ja Projektimyynti , kysy tarjous isommista eristä!