PUNOS SOHVAPÖYTÄ VALKOINEN

SUUNNITELTU & VALMISTETTU SUOMESSA

Punos- sohvapöytä ovat täysin kotimaisista raaka-aineista valmistettu ajaton elementti kodin tai julkisen tilan sisustukseen. Suunnittelua on inspiroinut Suomen luonto, ekologisuus, esteettisyys ja ennen kaikkea käytännönläheisyys. Punos -sohvapöydässä yhdistyy perinteinen puusepäntaito kestävään kehitykseen. Laadukas sohvapöytä soveltuu hyvin myös lapsi- ja eläinperheisiin.  

Sohvapöydän päällyslasi on karkaistua turvalasia ja jalat valmistetaan massiivipuusta. Sohvapöytä ovat suunniteltu ja valmistettu rakkaudella Suomessa. Jokainen sohvapöytä on uniikki tuote ja valmistetaan huolellisesti kotimaisena tilaustyönä. Toimitusaika 3-4 viikkoa tilauksesta.

  • Pöydän halkaisija on 70 cm 
  • Pöydän korkeus 41cm
  • Lasi karkaistu 10mm , kiilto reuna hiottu turvalasi.

Päällyslasisksi voit valita joko kirkkkaan lasin tai harmaan lasin. Pöydän jalkojen värivaihtoehdot: musta, valkoinen, beige, läpikuultava musta, läpikuultava beige ja läpikuultava valkoinen. Tilauksesta myös eri sävyjä (lisämaksu 50 euroa). 

Sohvapöytä toimitetaan tiiviissä flat pack -pakkauksessa osina. Käytännöllisyys on otettu huomioon tuotteen kokoamisessa ja sohvapöytä on helppo koota kiinnittämällä jalat kanteen. Sohvapöytä on myös purettavissa helposti, jonka vuoksi se on helppo kuljettaa ja varastoida.

Ilmainen toimitus.

Lisätiedustelut: info@flyingcarpet.fi

Valmistettu Suomessa.

599,00 € 699,00 €