PUNOS SOHVAPÖYTÄ MUSTA

SUUNNITELTU & VALMISTETTU SUOMESSA

Punos- sohvapöytä on Suomessa suunniteltu ja valmistettu ajaton elementti kodin tai julkisen tilan sisustukseen. Suunnittelua on inspiroinut Suomen luonto, ekologisuus, esteettisyys ja ennen kaikkea käytännönläheisyys. Pöydän jalkamateriaali on valmistettu suomalaisen kalusteteollisuuden ylijäämämateriaalista.

Koivuvaneri on vahattu puuvahalla, joka perustuu luonnon kasviöljyihin ja kasvivahoihin ja on kuivuttuaan täysin turvallinen. Laadukas sohvapöytä soveltuu näin myös lapsi- ja eläinperheisiin.

Sohvapöydän päällyslasi on karkaistua turvalasia ja jalat valmistetaan koivuvanerista. Sohvapöytä ovat suunniteltu ja valmistettu rakkaudella Suomessa. Jokainen sohvapöytä on uniikki tuote ja valmistetaan huolellisesti kotimaisena tilaustyönä. Toimitusaika 3-4 viikkoa tilauksesta.

  • Pöydän halkaisija on 70 cm
  • Pöydän korkeus 41cm
  • Lasi karkaistu 10mm , kiilto reuna hiottu turvalasi.
  • Jokainen sohvapöytä on uniikki tuote ja valmistetaan huolellisesti kotimaisena tilaustyönä. Toimitusaika 3-4 viikkoa tilauksesta.
  • Lasin halkaisija 70 cm Pöydän korkeus: 40cm
  • Jalat: noki, kirsikka, vaalea tammi, greige, kelo, vaalea pyökki

Sohvapöytä toimitetaan tiiviissä flat pack -pakkauksessa osina. Käytännöllisyys on otettu huomioon tuotteen kokoamisessa ja sohvapöytä on helppo koota kiinnittämällä jalat kanteen. Sohvapöytä on myös purettavissa helposti, jonka vuoksi se on helppo kuljettaa ja varastoida.

Ilmainen toimitus. Lisätiedustelut: info@flyingcarpet.fi

Valmistettu Suomessa.

499,00 € 699,00 €