MITTATILAUSMATOT

ROBUSTA SAND GREY MITTATILAUSMATTO

Meiltä saat mittatilausmattoja juuri oikean kokoisena haluamillasi mitoilla. Toteutamme mattoja myös muotoonleikattuna ja kantattuna. Kanttaus voidaan tehdä joko lankakanttauksella tai nauhakanttauksella. Maton saat haluamillasi mitoilla. Robusta maton maksimileveys on 400 cm. Matossa on liukumaton pohja, Robustan matosta voidaan valmistaa seinästä seinään menevä kokolattiamatto, jolloin maton reunat liimataan purkaantumisen estämiseksi. Viimeistelyvaihtoehtona voit valita tyylikkään ja huomaamattoman lankakanttauksen tai jos haluat matostasi näyttävämmän näköisen, suosittelemme nauhakanttausta. Nauhakantin voit valita itse. Vaihtoehtoina ovat puuvillaiset tai viskoosisista valmistettu nauhakantti.

Alkaen 85,00 €

  Mittatilausmatot sisälle, ulos ja terassille.

  Tee kodistasi kaunis oikean kokoisella matolla. 

  Meiltä saat mittatilausmattoja juuri oikean kokoisena haluamillasi mitoilla. Toteutamme mattoja myös muotoonleikattuna ja kantattuna, esim. parvekkeelle, asuntoautoihin, veneeseen tai terassille. Kanttaus voidaan tehdä joko lankakanttauksella tai nauhakanttauksella.  Maton saat haluamillasi mitoilla. Robusta maton maksimileveys on 400 cm. Matossa on liukumaton vedenkestävä pohja. 

  Robustan matosta voidaan valmistaa seinästä seinään menevä kokolattiamatto, jolloin maton reunat liimataan purkaantumisen estämiseksi. Viimeistelyvaihtoehtona voit valita tyylikkään ja huomaamattoman lankakanttauksen tai jos haluat matostasi näyttävämmän näköisen, suosittelemme nauhakanttausta. Nauhakantin voit valita itse. Vaihtoehtoina ovat puuvillaiset tai viskoosisista valmistettu nauhakantti.

  Huom. Minimitilaus mittatilausmatoissa 4m2. Mikäli tilaat pienemmän maton, maton hinta on 119 euroa/m2.

  Robusta on hollantilainen vuonna 1960 perustettu lattiapäällystevalmistaja, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat sekä synteettiset että luonnonkuidusta valmistetut korkealaatuistet lattiapäällysteet.  Kysy lisää ja pyydä tarjous! 

  Tilaukset ja lisätiedot: info@flyingcarpet.fi   

  Mittatilausmatto alkaen 85€/neliö
  Mittatilausmatto alkaen 85€/neliö